Wie zijn wij

Jong, Dynamisch, Innovatief en Servicegericht

Innoceal is een jonge onderneming, gevestigd in Hasselt (België), in het hart van het drielandenpunt België – Nederland – Duitsland.  Wij verdelen en appliceren innoverende producten voor de bouw, handel en industrie. Dankzij onze sterke advies- en servicegerichte aanpak creëren we toegevoegde waarde voor onze partners en klanten.

Onze klanten en partners zijn grote en middelgrote bedrijven, zoals bouwfirma's, architecten, bouwpromotoren,  installatie-, applicatie- en productiebedrijven, belangenorganisaties enz., die samen met ons vooruit kijken naar morgen en innovatie een commerciële kans willen geven.

Expert in luchtdicht bouwen

Innoceal heeft zich de voorbije jaren ontwikkeld tot een vooraanstaand expert in luchtdicht bouwen, met succesvolle projecten in Nederland en België. Daarbij laten we ons bijstaan door verschillende partners, leveranciers, specialisten en adiviseurs, om zo steeds tot de beste oplossing te komen voor onze klanten.

Behalve luchtdicht bouwen zorgen we ook voor de bescherming van hoogwaardige (bouw)materialen tijdens de bouwfase tijdens de (ver)bouwfase met een ijzersterke tijdelijke beschermfolie

Heeft u vragen?

Wij staan u graag te woord.

NL: 084 430 0330

      BE: 0474 963 219

 

Nieuwsbrief

Schrijf u in via het contactformulier.

Beeldmateriaal

Laat u overtuigen door de veelvuldige inzetbaarheid van onze oplossingen.