Best-in-class bouwmaterialen

Voor u uitgekozen
op basis van onze jarenlange expertise

Innoceal is steeds op zoek naar oplossingen en materialen met unieke eigenschappen, die een meerwaarde kunnen betekenen voor het oplossen van specifieke problemen in de bouw.

Constructieve magnesiumoxideplaten

Magoxx boardMagoxx®-board is een uitermate robuust, constructief plaatmateriaal met enkele unieke eigenschappen dat gebruikt wordt in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. De platen zijn extreem stootvast, waterbestendig, schimmelvrij, dampopen en niet brandbaar (bouwmateriaalklasse A1), dus ook inzetbaar bij brandcompartimentering.

Het materiaal is zowel binnen als buiten te gebruiken en de toepassingen zijn dan ook legio: niet-dragende constructieve scheidingswanden (ook in vochtige ruimtes), constructieve plafonds, onderplaten voor gevels (steenstrips, buitenpleister), vloeren en daken, afwerking van dagkanten, zolders, veranda's, poolhouses, terrassen, etc.  Verkrijgbaar in diktes van 4, 6, 9, 12 en 18mm. Standaard afmeting: 2700 x 1200.

Er zijn meerdere gelijkaardige plaatmaterialen voorhanden, maar wij maken bewust de keuze voor de Magoxx®-board van het Nederlandse bedrijf SINH. Ze hebben een CE-certificiëring en kijken streng toe op de kwaliteit. Minderwaardige magnesiumoxideplaten kunnen namelijk verder oxideren bij hoge luchtvochtigheid. Brochure

Innoceal verzaagservice

Innoceal biedt ook voor dit plaatmateriaal de mogelijkheid aan om deze op maat te laten verzagen. U bezorgt ons de afmetingen, wij leveren het gevraagde materiaal tot op het aangegeven adres. U vermijdt duur afval, dode stocks, extra transporten en tijdverlies! Kan het nog makkelijker?

Heeft u vragen?

Wij staan u graag te woord.

BE: 0488 661 466

NL: +32 488 661 466 

Of schrijf ons via het contactformulier.

Zelf aan de slag? Wij selecteerden de juiste materialen voor u. Je vindt ze makkelijk terug in onze Innoceal webshop.

Beter, sneller en vooral slimmer bouwen?Beeldmateriaal

Laat u overtuigen door de veelvuldige inzetbaarheid van onze oplossingen.