IJzersterk advies, begeleiding en ontzorging

door dé expert in geveldichting


Met onze jarenlange expertise als basis helpen we onze klanten om de juiste beslissingen te nemen als het gaat om geveldichting.

Daarbij gebruiken we niet enkel onze materialenkennis, maar denken we ook mee over details, de bouwfysica, de bouwvolgorde, etc. Kortom over het hele proces.

Geveldichting is een zeer specifieke discipline in de ruwbouw, waarbij kwaliteit en kennis cruciaal zijn om tot een goed resultaat te komen. Denk daarbij aan een perfecte wind- en waterdichting, aan een performante luchtdichting voor een goede blowerdoortest, alsook aan de beste akoestische kwaliteiten.

De klanten die beroep doen op ons advies zijn voornamelijk architecten en aannemers.

Voor die klanten, aannemers en bouwers, die zoeken naar ontzorging gaan we een stuk verder, met een hoogkwalitatieve uitvoering gebruik makende van de juiste materialen.

Voor klanten die de uitvoering zelf in handen willen nemen zorgen we voor een goede begeleiding, helpen we bij de productkeuze, kijken we toe tijdens de uitvoering en controleren we samen het resultaat.

Vraag nu om een afspraak, offerte of de nodige technische documentatie via info@innoceal.com of vul onderstaand contactformulier in.

U kan ons natuurlijk ook steeds telefonisch bereiken via de telefoonnummers die je terugvindt op deze website.

Heeft u vragen?

Wij staan u graag te woord.

BE: 0488 661 466

NL: +32 488 661 466 

Of schrijf ons via het contactformulier.

Zelf aan de slag? Wij selecteerden de juiste materialen voor u. Je vindt ze makkelijk terug in onze Innoceal webshop.

Beter, sneller en vooral slimmer bouwen?Beeldmateriaal

Laat u overtuigen door de veelvuldige inzetbaarheid van onze oplossingen.