Best-in-class bouwmaterialen

Voor u uitgekozen
op basis van onze jarenlange expertise

Innoceal is steeds op zoek naar oplossingen en materialen met unieke eigenschappen, die een meerwaarde kunnen betekenen voor het oplossen van specifieke problemen in de bouw.

Constructieve platen van samengeperst polyurethaanschuim

Constructieve isolatieplaatDit recycleerbaar materiaal, vrij van CFK's, HCFK's en formaldehyde, heeft zeer goede isolerende eigenschappen en is ongevoelig voor vocht, schimmel of verrotting. Met een bouwmateriaalklasse B2 is dit materiaal ook niet brand propagerend. Door de extreemhoge drukvastheid en kan het dan ook makkelijk ingezet worden in de meest uiteenlopende toepassingen waar de isolatiewaarde belangrijk is.

Denk daarbij aan de onderbouw of inbouw van buitenschrijnwerk, dakranden, rolluikkasten, afstandhouders bij koudebruggen, etc. Verkrijgbaar in diktes van 10-60mm. Afmetingen: 2400 x 1350 of 2440 x 1220 (afhankelijk van de fabrikant)*

De nadelen van dit materiaal zijn voornamelijk te linken aan het succes ervan, met name een relatief hoge kostprijs. Verder maken de combinatie van grootte en gewicht dat ook het transport niet goedkoop is, waardoor leveringen enkel gebeuren bij afname per pallet (met al snel enkele €1000-en euro's aan materiaal). Kleine hoeveelheden kan men enkel afhalen.

Innoceal verzaagservice

Innoceal biedt om die reden de mogelijkheid om dit materiaal te laten verzagen. U bezorgt ons de afmetingen, wij leveren het gevraagde materiaal tot op het aangegeven adres. U vermijdt duur afval, dode stocks, extra transporten en tijdverlies! Zo eenvoudig is het.

* Gezien de grote vraag en het beperkte aanbod is ook de beschikbaarheid van het materiaal soms een probleem. Wij bieden deze service daarom aan voor de 2 meest voorkomende merken, Purenit en Phonotherm, die een gelijkwaardig materiaal leveren.

Heeft u vragen?

Wij staan u graag te woord.

BE: 0488 661 466

NL: +32 488 661 466 

Of schrijf ons via het contactformulier.

Zelf aan de slag? Wij selecteerden de juiste materialen voor u. Je vindt ze makkelijk terug in onze Innoceal webshop.

Beter, sneller en vooral slimmer bouwen?Beeldmateriaal

Laat u overtuigen door de veelvuldige inzetbaarheid van onze oplossingen.