Integrale aanpak luchtdicht bouwen voor meetbare resultaten

Luchtdicht bouwen doe je met een expert

Innoceal heeft zicht gespecialiseerd in het afdichten van gebouwen, waarbij we u tijdens het hele proces adviseren om zo een optimale luchtdichting te verzekeren.

We laten onze werken ook steevast controleren – door middel van een tussentijdse blowerdoortest en een luchtlekkageonderzoek – op een moment dat de meeste afdichtingen nog bereikbaar zijn. Zo kan er, voor de start van de definitieve afwerkingsfase, nog gecorrigeerd of bijgewerkt worden. De uitgevoerde tests zijn daarenboven niet enkel een controle van de kwaliteit, maar ze worden door aannemers ervaren als een belangrijk leermoment voor toekomstige projecten. Bekijk zeker onze referenties eens.

Bovendien documenteren we de werkzaamheden, zodat u nog voor het eind ervan een geïllustreerd rapport in handen heeft dat u op het vlak van luchtdichting voor 100% in orde bent. Geen verrassingen meer!

Andere aanpak vraagt om aangepaste producten

luchtdichte aansluitingen aan binnenzijde

Innoceal heeft zicht gespecialiseerd in het optimaal afdichten van gebouwen. Onze filosofie vertrekt van het idee dat de afdichting op zich 100% luchtdicht moet zijn, zonder rekening te houden met de verdere afwerking van het gebouw.

Daarom evalueren we op permanente wijze de verschillende oplossingen en producten die op de markt aanwezig zijn. Afhankelijk van het type aansluiting en de gebruikte bouwmaterialen kiezen we de gepaste oplossing. We kijken daarbij naar de eisen qua luchtdichting en de haalbaarheid, maar ook naar de technische vereisten en details.

Onze oplossingen kunnen dan ook perfect bestaan uit een combinatie van verschillende producten in plaats van vast te houden aan één product, fabrikant of merk. Bij twijfel testen we de producten steeds in situ op kwaliteiten zoals hechting en compatibiliteit. Behalve het verkleven van uiteenlopende types van folies en EPDM stroken, werken we ook met verschillende coatings, die naargelang de vereiste dampdichtheid binnen of buiten aangebracht worden. De producten die we binnen gebruiken zijn overstucbaar, zelfs met dunpleister door de zeer geringe laagdikte. 

We gebruiken onze technische kennis en expertise verder ook op het vlak van algemene geveldichting zoals bvb wind en waterdichting, akoestische afdichtingen rondom het buitenschrijnwerk, enz

Download onze brochure "2020 - Integrale aanpak luchtdicht bouwen - BE" (België) of "2020 - Integrale aanpak luchtdicht bouwen - NL" (Nederland).

Vraag nu om een afspraak, offerte of de nodige technische documentatie via luchtdichtbouwen@innoceal.com of vul onderstaand contactformulier in. U kan ons natuurlijk ook steeds telefonisch bereiken via de telefoonnummers die je terugvindt op deze website.

Heeft u vragen?

Wij staan u graag te woord.

BE: 0488 661 466

NL: +32 488 661 466 

Of schrijf ons via het contactformulier.

Zelf aan de slag? Wij selecteerden de juiste materialen voor u. Je vindt ze makkelijk terug in onze Innoceal webshop.

Beter, sneller en vooral slimmer bouwen?Beeldmateriaal

Laat u overtuigen door de veelvuldige inzetbaarheid van onze oplossingen.