Innovatieprijs voor Omniguard

Innovatieprijs voor OmniguardOmniguard beschermfolie wint Willemen Innovatieprijs

Gespoten beschermfolie bij renovatie fabrieksgebouwen

De bestaande fabrieksgebouwen van de Vander Elst Sigarenfabriek in Leuven werden door een tijdelijke handelsvereniging tussen Belgische bouwbedrijven Willemen en Kumpen gerenoveerd en omgebouwd tot een multifunctioneel complex '7 Tuinen' met kantoren, wooneenheden en publiek toegankelijke tuinen.

Dennis Franco (werfdirecteur bij Kumpen) en Evi Coene (projectleidster bij Willemen Groep) beslisten in samenspraak met architecten Jaspers-Eyers en de bouwheer om de binnenzijde van de glasramen tijdens de bouwwerken te beschermen met Omniguard. Dit zorgde uiteindelijk voor een aanzienlijke vermindering van de schade aan ramen en kozijnen tijdens de renovatie.

Voor het gebruik van deze innovatieve techniek heeft projectleidster Evi Coene de innovatieprijs van Willemen Groep ontvangen, een prijs die wordt uitgereikt voor het vernieuwen van interne processen. Willemen Groep wil door het aanmoedigen van nieuwe technologieën en het vernieuwen van interne processen voor een vooruitstrevende werkomgeving zorgen.

Meer weten over Omniguard?

Schrijf u hier in indien u op de hoogte wens te blijven van nieuws over onze projecten.

Heeft u vragen?

Wij staan u graag te woord.

NL: 084 430 0330

      BE: 0474 963 219

 

Nieuwsbrief

Schrijf u in via het contactformulier.

Beeldmateriaal

Laat u overtuigen door de veelvuldige inzetbaarheid van onze oplossingen.